آموزش تعمیر هشبرد ماینر

همانطور که در مقالات قبلی ذکر شد، هشبرد از قطعات مهم و پر کاربرد یک ماینر است. خرابی، عیب یابی، تعمیر هشبرد و یا نهایتا تعویض آن پروسه ای زمان بر و پر هزینه است. پس در عیب یابی هشبرد و تعمیر به موقع آن تعلل نکنید تا متحمل ضررهای مالی بیشتری نشوید.

شما با خواندن مقاله ی آموزش تعمیر هشبرد می توانید هشبرد ماینرهای خود را تا حدی عیب یابی و تعمیر کنید. اما در صورت خرابی های اساسی و جدی تر، حتما تعمیر هشبرد و سایر قطعات ماینر خود را به متخصصین حرفه ای این حوزه بسپارید. تعمیر ماینر و تمامی خدمات ماینینگ اصولی را از دپارتمان تعمیرات مگاماینر همراه با گارانتی ۴۰ روزه بخواهید.

هشبرد ماینر چیست و چه وظیفه ای دارد؟

جهت استخراج ارزهای دیجیتال باید از ماینرها استفاده کرد و ماینرها نیز برای پردازش داده ها از قطعه هشبرد استفاده می نمایند. از مهمترین و اصلی ترین قطعات هر ماینر هشبرد  آن است که قطعه ای سخت افزاری است.

هشبرد ماینر وظیفه انجام پردازش های سنگین را بر عهده دارد و معمولا از سایر قطعات ماینر، گران‌تر و نسبت به آنها، استهلاک بیشتری نیز دارد. قطعه هشبرد را قلب ماینر نیز می‌نامند، بنابراین جهت آموزش تعمیر هشبرد این مطلب را از دست ندهید.

هشبرد ماینر با برد اصلی آن تفاوت دارد. چیپست های پردازشگر، روی هشبرد نصب می شوند و خرابی این چیپست ها، یا تمام شدن عمر آنها نیز از جمله دلیل های رایج خرابی هشبرد ماینر است.

آموزش تعمیر هشبرد ماینر
آموزش تعمیر هشبرد ماینر

عیب یابی ماینر و عیب یابی هشبرد

از مهم ترین موضوعات در تعمیرات ماینر، عیب یابی صحیح آن می باشد. معمولا بخش زیادی از خرابی ماینر ها به علت خرابی هشبرد ماینر است. زمانی که یک یا چند چیپ روی هشبرد ماینر خراب شود یا به هر علتی از کار بیفتند، هشریت دستگاه ماینر نیز افت می نماید.

یکی از متداول ترین روش های آموزش تعمیر هشبرد ماینر، تعویض کردن چیپ روی برد است، که حتما باید توسط متخصصین این حوزه صورت گیرد.

عوامل موثر در خرابی هشبرد ماینر و آموزش تعمیر هشبرد

از بین اصلی‌ترین عوامل موثر در خرابی هشبرد ماینر، می توان به اتصالات شبکه برق اشاره نمود. یک ماینر ارزهای دیجیتال، دستگاه حساسی است و نوسانات برق یا قطعی ناگهانی آن، به ماینر شما ضربه خواهد زد. با صرف نظر از این موارد نیز، عدم شناسایی هشبرد هم عامل دیگری است که موجب می‌شود تا هشبرد ماینرتان آسیب ببیند.

اگر چنین موردی اتفاق افتاد چند روش برای حل این مشکل وجود دارد. یکی از راه حل‌های آن، این است که ابتدا دستگاه ماینر را خاموش کنید. در مرحله بعدی باید کابل‌های دیتا را از ماینر جدا نمایید. سپس ابتدا چند ثانیه صبر کنید و دوباره کابل‌های دیتا را به دستگاه وصل نمایید و ماینر را مجددا تست کنید. اگر همچنان مشکل ماینر شما حل نشده، می‌توانید کابل‌های سیگنال را نیز تعویض نمایید.

از سایر عوامل موثر در خرابی هشبرد ماینر، می توان به ایراد در فریمور دستگاه ماینر اشاره کرد. در صورتی که فریمور ماینر فرکانس‌های اشتباهی مانند فرکانس 400 را نشان می‌دهد، در این صورت باید به فکر تعویض فریمور دستگاه ماینر باشید.

آموزش تعمیر هشبرد ماینر
خرابی هشبرد-تعمیر هشبرد ماینر

اصلی ترین دلایل خرابی هشبرد ماینر چیست؟

  • استفاده بیش از اندازه از دستگاه
  • ایراد در سیستم خنک کننده ی ماینر
  • عدم سرویس مرتب دستگاه
  • کیفیت نامرغوب قطعات یا خود دستگاه
  • گرما یا سرمای بیش از حد سیستم و محیط

سایر دلایل خرابی و آموزش تعمیر هشبرد

در مواردی نیز گاهی پیش می آید که دستگاه، هر سه هشبرد ماینر را شناسایی نمی‌کند. در این موارد امکان اینکه مشکل از یک چیپ باشد، یا ایرادی در نرم‌افزاری به وجود آمده باشد،وجود دارد.

 یا احتمال اینکه هشبرد ها آسیب دیده باشند و یا عدد چیپ کوچک باشد نیز وجود دارد. اگر ایراد نرم‌افزاری بود، ابتدا ماینر را ریست کرده و بعد فریمور دستگاه را بروزرسانی کنید. در غیر این صورت چنانچه ایراد ناشی از آسیب‌دیدگی اساسی هشبردها است، ماینر خود را جهت عیب یابی دقیق و تعمیر، به دپارتمان مگاماینر بیاورید.

از دیگر عوامل موثر در خرابی هشبرد ماینر دمای بیش از حد دستگاه را می توان نام برد. در این مورد یکی از احتمالات آسیب به فن یا بخش خنک‌کننده دستگاه می باشد. که باید فن را تعویض کرد. در مواردی نیز ممکن است فن سالم بوده اما به اشتباه روی دستگاه نصب شده باشد، که در این صورت فن دوباره باید نصب شود.

از دیگر احتمالات موجود، می تواند مربوط به انسداد جریان هوا باشد که با تمیز کردن فن مشکل حل می‌گردد. در برخی موارد نیز مشکل از خود دستگاه نیست بلکه از دمای هوای محیط ماینر است. در این صورت باید دمای محیط متعادل شود، به صورتی که نه خیلی سرد باشد و نه خیلی گرم.

برای امتیاز این نوشته کلیلک کنید!
[ کل: 1 - میانگین: 5 ]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *