اموزش تعمیر ماینر

تمامی استخراج کنندگان رمزارزها برای شروع کار و ایجاد درآمد نیاز به دستگاه‌های ماینر دارند. ماینرها هم به دلیل فعالیت شبانه روزی و دائمی، دچار آسیب و ایراداتی می‌شوند. هرگونه خللی در کارکرد ماینرها، مساوی است با کاهش سود یا از دست رفتن آن. اینجاست که اهمیت سرویس و نهایتا تعمیر به موقع ماینر مشخص می‌شود.

در مقاله ی پیش رو در رابطه با تمامی ایرادات رایجی که ممکن است برای دستگاه شما پیش بیاید و نیاز به تعمیر ماینر داشته باشید، صحبت خواهیم کرد. همچنین در رابطه با راه حل این مشکلات و آموزش تعمیر ماینر نیز در این مطلب خواهید خواند.

آشنایی با قطعات دستگاه ماینر

قبل از هرگونه توضیحی در رابطه با تعمیر ماینر، بهتر است جهت درک ساختار کلی دستگاه، اجزای تشکیل دهنده آن را بشناسید. کنترل برد، هشبرد، پاور و فن به عنوان بخش‌های اصلی دستگاه ماینر شناخته می‌شوند. هر کدام از این قطعات وظیفه متفاوتی برعهده دارند. قطعا آموزش تعمیر ماینر بعد از شناخت قطعات برای شما بسیار راحت‌تر خواهد بود.

در صورت عدم رفع مشکل ماینرتان با انجام راه حل های ارائه شده، با شماره تماس:

۰۲۱-۹۱۰۰۶۶۵۲ در ارتباط باشید. دپارتمان تعیرات تخصصی ماینر ما همواره آماده ی حل مشکلات ماینر و یا فارم های شماست. ما با همکاری متخصصین زبده در این حوزه، تعمیر انواع برندهای ماینر از جمله:

  • Whatsminer
  • Innosilicon
  • Antminer
  • Ebangminer
  • Cheetahminer
  • Avalonminer
  • iBelink
  • Goldshell

را با ضمانت ۴۰ روزه انجام می دهیم.

کنترل برد ماینر

کنترل برد به عنوان یکی از اساسی ترین قطعات هر ماینر شناخته می شود. از آنجایی که وظیفه کنترل و نظارت بر تمام قطعات موجود در ماینر را بر عهده دارد، به عنوان مغز ماینر نیز شهرت دارد. به بیان ساده‌تر قطعه کنترل برد دستورالعمل‌های لازم را دریافت و اجرا می‌کند.

آموزش تعمیر ماینر

هشبرد ماینر

در ادامه آموزش تعمیر ماینر با یکی دیگر از قطعات مهم ماینرها که همان هشبرد است و با عنوان قلب ماینر نیز شناخته می‌شود، آشنا خواهید شد. هر ماینر دارای یک یا چند هشبرد است. حل توابع ریاضی پیچیده مطرح شده توسط شبکه ارزهای دیجیتال به عنوان وظیفه اصلی هشبرد شناخته می‌شود. در واقع حل معادلات و دریافت تعداد مشخصی از رمزارزهای بومی آن شبکه به عنوان پاداش، با استفاده از قدرت پردازشی هش برد برای استخراج کنندگان امکان‌پذیر شده است. هشریت نام دیگر میزان قدرت پردازشی هشبرد است.

پاور ماینر یا (منبع تغذیه)

همانطور که از نام این قطعه مشخص است، پاور وظیفه برق رسانی به قطعات مختلف دستگاه را بر عهده دارد. پاور دستگاه به دلیل ارتباط مستقیم و انتقال برق، حرارت زیادی را تولید می‌نماید. به همین علت پاور ماینر در سطح بدنه‌ی خود چندین فن خنک کننده مجزا دارد.

فن ماینر

همانطور که در ابتدای مقاله ی آموزش تعمیر ماینر هم گفتیم، یک ماینر به صورت شبانه روزی در حال کار کردن است. دستگاه ماینر با استفاده از قدرت هشریت و استفاده از جریان برق، توابع پیچیده شبکه ارزهای دیجیتال را حل می‌کند. این پروسه باعث تولید حرارت و گرمای زیادی توسط دستگاه، در طی فرآیند استخراج می‌شود. در اینجا فن ماینر وظیفه خنک کردن دستگاه را بر عهده دارد. حساسیت تک تک اجزاء تشکیل دهنده دستگاه ماینر بسیار بالا است. چنانچه فن‌های ماینر عملکرد درستی نداشته و دستگاه خنک نشود، احتمال آسیب جدی اجزای داخلی ماینر و از کار افتادن آن‌ها وجود دارد.

تمامی قطعات ماینر در یک بدنه مخصوص قرار می‌گیرند و با استفاده از کابل‌های مناسب به یکدیگر وصل می‌شوند. شما جهت عیب‌یابی و تعمیر دستگاه‌های ماینر علاوه بر دانش کافی، ابزار تخصصی نیز لازم دارید. در ادامه مقاله مراحل عیب‌یابی، ابزارهای لازم و تعمیر هر یک از قطعات را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار خواهیم داد.

ابزار لازم برای تعمیر ماینر و کاربرد هرکدام

 جهت عیب‌یابی و تعمیر دستگاه‌های ماینر چه تجهیزاتی لازم است؟ در این قسمت از آموزش تعمیر ماینر علاوه بر معرفی تعدادی از مهم‌ترین ابزارها برای تعمیر ماینر، اطلاعات مفیدی را در زمینه کاربرد هر یک آن‌ها به شما خواهیم گفت.

  • منبع تغذیه 30 ولت 5 آمپر: این ابزار یک منبع تک کانال با ولتاژ خروجی مستقیم 30 ولت و جریان 5 آمپر می باشد. برای روشن کردن مدارها، تعمیرکاران ماینر همواره به یک منبع تغذیه نیاز دارند.
  • هیتر: کنترل گر دما، نمایشگر و هویه، منبع تغذیه، نازل قابل تنظیم دما توسط کاربر، از جمله اجزاء هیتر می‌باشند. نازل هیتر به منظور قرار دادن قطعات و قطعه ‌برداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • قلع کش: قلع کش برای جمع کردن مکش هوا قطعه به داخل خود مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دیباگر: ابزاریست که با خواندن کدها و ترجمه‌ی آن‌ها، ایراد دستگاه ماینر را نمایش می‌دهد.
  • ترانسفورمر ایزولاسیون: این ابزار برای انتقال انرژی الکتریکی از یک منبع جریان متناوب (AC) به ماینر استفاده می شود. در واقع ترانسفورمر ایزولاسیون برای ایجاد و حفظ ایمنی، دستگاه را از منبع برق جدا می‌نماید.
آموزش تعمیر ماینر
  • اسیلوسکوپ: این ابزار جهت نمایش تصاویر موج‌ها و سیگنال‌های متغیر در زمان استفاده می‌شود.
  • آمپر متر: این وسیله مقدار جریان عبوری از یک مدار را اندازه‌گیری می‌کند.
  • تستر: تستر (ESR) به منظور اندازه‌گیری مقاومت سری معادل خازن‌های الکترولیت استفاده می‌شود. در حقیقت شما می‌توانید با استفاده از این ابزار از سلامت خازن مطمئن شوید.
  • مولتی متر: مولتی متر برای اندازه‌گیری چندین کمیت الکتریکی استفاده می‌شود. در واقع مولتی متر کمیت‌های الکتریکی مانند جریان، ولتاژ، مقاومت الکتریکی و ظرفیت خازنی را می‌سنجد.
  • سایر موارد مورد استفاده: علاوه بر موارد ذکر شده، کاربران و متخصصان فعال در حوزه استخراج، جهت تعمیر دستگاه‌های ماینر خود از ابزارهای دیگری مانند لامپ تست، پنس، ذره‌بین تعمیرات الکترونیک و کامپیوتر شخصی نیز استفاده می‌نمایند.

آموزش تعمیر هشبرد ماینر

گاها این احتمال وجود دارد که در هشبرد ماینر مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری ایجاد شود. در ادامه مقاله آموزش تعمیر ماینر، روش حل کردن مشکلات سخت افزاری هشبرد و تعمیر آن با استفاده از ابزارآلات مربوطه را می‌خوانید. شما علاوه بر ابزار مناسب باید به دنبال تامین قطعات تعویضی مانند: هیت سینک، چیپ سالم و سوکت هم باشید. در وحله اول هشبرد را با دیباگر تست نمایید.

پس از بررسی عملکرد هشبرد (کارکرد یا عدم کارکرد آن)، با استفاده از ابزار‌ تخصصی تعمیرات ماینر، مراحل لازم برای تعویض قطعه معیوب را انجام بدهید. البته به خاطر داشته باشید که برای انجام این کار باید با ساختار مدار برد و کمپانی مورد نظر آشنایی کامل داشته باشید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و آموزش عیب یابی و حل تمامی مشکلات هشبرد، مطالب صفحه « مقالات هشبرد » را حتما بخوانید.

آموزش تعمیر پاور ماینر

اتفاقاتی مانند تغییر فرکانس برق ورودی، نوسانات برق و افزایش یا کاهش ولتاژ عموما باعث ایجاد نقص در پاور ماینر می‌شوند. بعلاوه عدم استفاده از اتصالات با کیفیت یا دسته سیم استاندارد نیز یکی از دلایل خرابی پاور دستگاه‌های ماینر است. براساس نظرات تعمیرکاران و فعالان این حوزه در بعضی موارد، ایراد در مدار داخلی منبع تغذیه و بالا رفتن دمای ماینر به دلیل قرار دادن محفظه‌های غیر استاندارد برای کم کردن صدا نیز موجب خرابی پاور می‌شوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ی عیب یابی پاور ماینر رجوع کنید.

پاور دستگاه ماینر ارتباط مستقیمی با برق دارد. به همین علت بهتر است در صورت بروز مشکل در منبع تغذیه، تعمیر پاور را به افراد متخصص بسپارید. در حقیقت نداشتن تخصص لازم برای تعمیر پاور ماینر خسارات جبران ناپذیری به دستگاه شما وارد می‌کند. علاوه بر آن نبود ایمنی کافی در فرآیند تعمیر پاور، می‌تواند سلامت شما را به خطر بیاندازد.

آموزش تعمیر کنترل برد ماینر

در ادامه مقاله آموزش تعمیر ماینر باید بدانید که اکثرا کنترل بردهای ماینر در قسمت‌ سوکت‌ها، دچار ایراد سخت افزاری و آسیب‌های فیزیکی می‌شوند. قطعه‌ای مهم در ساختار کنترل برد ماینر وجود دارد که خرابی یا سوختگی آن، کنترل‌برد را به کلی از کار می‌اندازد و در چنین شرایطی خرید یک کنترل برد جدید، مقرون به صرفه‌تر است. این قطعه ZYNQ نام دارد.

هزینه‌ی خرید قطعه ZYNQ که به عنوان پردازنده مرکزی کنترل برد شناخته می‌شود، بالا می‌باشد. در حقیقت در برخی از مدل‌های ماینر، این هزینه با خرید و جایگزینی کنترل برد جدید برابری خواهد کرد. اما در مدل‌های قدیمی‌تر تعمیر این قطعه تا حدی رایج می‌باشد.

یکی دیگر از مشکلاتی که تعداد زیادی از کنترل بردها با آن مواجه می‌شوند، ایراد نرم افزاری است. همواره برای تهیه نرم افزار مناسب برای کنترل برد دستگاه خودتان به سایت‌های مرجع و رسمی ماینر مراجعه کنید. چرا که تهیه و استفاده از نسخه‌های فرعی مشکلاتی را برای شما ایجاد خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره کنترل برد، روش‌های عیب یابی و تعمیر آن مقاله‌ی « علت روشن نشدن کنترل برد ماینر » را حتما مطالعه نمایید.

آموزش تعمیر فن ماینر

همانطور که در مقالات قبلی هم ذکر شد، وظیفه اصلی فن ماینر خنک کردن ماینر است. خراب شدن فن دستگاه باعث افزایش قابل توجه دمای ماینر می‌شود. در نتیجه تمام قطعات در معرض خطر خرابی قرار می‌گیرند. وجود مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری در سایر قطعات می‌تواند خرابی فن‌ها را رقم بزند. فن‌ها معمولا قطعات تعمیر پذیری نیستند و خرابی آن‌ها به معنی تمام شدن عمر قطعه است. در نتیجه در صورت خرابی فن به دلیل وجود مشکل سخت افزاری، بهترین راه تعویض قطعه می باشد.

جهت تعمیر قطعات الکترونیکی مانند ماینر به دانش فنی بالایی نیاز است و کسب این دانش فنی تنها با مطالعه امکان پذیر نیست. تعمیر تخصصی ماینر مهارتی است که با تمرین و تجربه به دست می‌آید. اما توجه به نکاتی که در این مقاله ذکر شد، عیب یابی دستگاه ماینر را برای عموم کاربران تاحدی امکان‌پذیر می‌کند. از آنجایی که ماینر ساختار بسیار حساسی دارد، بهتر است برای تعمیر یا تعویض قطعات دستگاه به مراکز معتبر و معتمدی مانند دپارتمان تخصصی تعمیرات مگاماینر مراجعه نمایید. ما با همکاری نیروهای متخصص و زبده در این زمینه، تعمیر تمامی برندهای ماینر را با ضمانت ۴۰ روزه و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می‌دهیم.

در اکثر موارد رخ دادن مشکل یا اشتباهی در فرآیند تعمیر، ضررهای غیر قابل جبرانی را به سرمایه‌گذاران وارد می کند. تیم تخصصی مگاماینر در زمینه ارائه خدمات قانونی تعمیر ماینر و قطعات آن فعالیت دارد. شما می‌توانید با مراجعه به پنل ثبت سفارش تعمیر، عیب یابی، تعمیر و تعویض قطعات دستگاه ماینر خودتان را به تعمیرکاران حرفه‌ای مجموعه ما بسپارید.

{در ادامه ی مطلب با سرفصل های آموزش تعمیر ماینر توسط دپارتمان مگاماینر آشنا خواهید شد.}

آموزش تعمیر ماینر

در پروسه آموزش تعمیر ماینر در دپارتمان مگاماینر، با عیب یابی انواع قطعات ماینر از جمله: پاور ماینینگ، تعمیر هشبرد و کنترل برد انواع دستگاه‌های ماینینگ آشنا می‌شوید. شما در دوره آموزش تعمیر ماینر از عیب‌یابی پاورها تا شناخت قطعات روی مدار، آپدیت دستگاه، روش تست پاور بدون دستگاه،‌ تعمیر کنترل برد و تعمیرات هشبرد ماینر مهارت می‌آموزید و هر دستگاه ماینری را عیب یابی و تعمیر می‌کنید.

سرفصل‌های دوره آموزش تعمیر دستگاه ماینر

دوره آموزش تعمیر ماینر بخش‌های مهمی را شامل می‌شود. این بخش‌ها شامل آموزش تعمیر پاور ماینر، آموزش تعمیر کنترل برد ماینر، آموزش تعمیر هشبرد، آموزش تعمیر کارت گرافیک ماینر و… است. کارشناسان مجرب ما جهت آموزش مباحث تئوری و عملی سرفصلهایی تخصصی برای یادگیری شما مهیا کرده‌اند.

سرفصل‌های آموزش تعمیر ماینر در مگاماینر

شناخت پاورهای مختلف ماینر با توانایی های متفاوت

بررسی قطعات SMD و DIP شامل: تست و اندازه گیری هر کدام

کار با ابزار و لوازم تعمیر برد، هویه کاری و کارایی هر ابزار تعمیر

کار با دستگاه پروگرامر جهت برنامه ریزی انواع بایوس ماینر

رسم دیاگرام یک پاور ساده ماینر و ارتباط قطعات تشکیل دهنده مدار

تشریح کامل برد پاور ماینینگ شامل ورودی برق و تست خروجی

آموزش مسیریابی برد با مولتی متر و رسیدن به قطعه معیوب

بررسی پاور دستگاههای ماینر شامل انت ماینر، کانون، ای بنگ و میکرو بی تی

آموزش عیب یابی فن دستگاه و طریقه سرویس سیستم خنک کننده

یادگیری عیب یابی و روش تعمیر هر نوع پاور ماینر

تشریح مدار کنترل برد دستگاه هشبرد و شناخت قطعات آن

آپدیت بایوس دستگاه و عیب یابی آی سی بایوس و تعویض آن

آموزش تعمیر دستگاه ماینر

آشنایی با ساختار مدار ای بنگ، بیت مین، لاو کور، اینوسیلیکون و میکرو بی تی

یادگیری ریبال کردن Chip ها با دستگاه هیتر و آی آر

آموزش ریبال کردن Chip ها و روش صحیح حرارت دادن به IC ها

آنالیز مدار هشبرد انواع دستگاه ماینینگ از لحاظ ساختار و عملکرد

آموزش شابلون کاری و تعویض چیپ ها بصورت تخصصی

روش تست و اندازه گیری قطعات SMD , Chip روی هش برد

آموزش عیب یابی و رسیدن به چیپست پردازشگر دستگاه ماینر

شناخت تسترها و معایب و مزایای کارکرد هر یک از آنها

فراگیری کار با دستگاه BGA Machine طریقه عملکرد و کارایی

بررسی قلقها و روشهای عیب یابی دستگاه ماینر

آموزش تعمیرات دستگاه ماینر

در کارگاه آموزش تعمیرات دستگاه ماینر شما با ساختار برندهای مختلف که در بازار هستند آشنا شده و دلیل ایراد و نحوه عیب یابی و تعمیر ماینر را فرا می‌گیرید. ماینرها فرآیند پردازش و محاسبات بسیار حرفه‌ای را انجام داده و بطور شبانه روز روشن هستند. هر ماینر در یک فارم حرارت زیادی تولید می‌نماید و همین امر باعث خرابی آن می‌گردد. بعلاوه نوسانات برق و آسیب‌های شبکه‌ای در نرم افزار ماینر نیز ممکن است به آن آسیب وارد کنند.

رشته های آموزش تعمیر دستگاه ماینر

آموزش سرویس و نگهداری دستگاه ماینر

یادگیری نصب و راه اندازی فارم و روش عملکرد هر دستگاه

فراگیری تعمیر هشبرد و کنترل برد ماینر

ساختن کیف پول امن و راهکارهای تنظیمات شبکه و امنیت آن

آموزش تعمیر پاور انواع ماینر

نکته مهم در سر فصل های آموزش تعمیر دستگاه ماینر

تمامی آموزش ها و لاین های مختلف اعم از: آموزش تعمیر ماینر، تعمیر هشبرد، تعمیر کنترل برد، تعمیر پاور ماینر و…. هرکدام توسط مدرسین جداگانه و متخصص همان زمینه به شما آموزش داده می‌شود. زیرا در مجموعه مگاماینر هر کدام از این موارد توسط یک متخصص در همان حوزه انجام می‌شود. در این صورت است که پروسه ی تعمیر قطعات نیز به شکل اصولی و تخصصی و در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

در نهایت جهت هرگونه سوال در رابطه آموزش تعمیرات ماینر با مشاورین ما در تماس باشید: ۰۲۱۹۱۰۰۶۶۵۲

 

آیا خودم میتوانم ماینرم را تعمیر کنم؟

جهت تعمیر قطعات الکترونیکی مانند ماینر به دانش فنی بالایی نیاز است و کسب این دانش فنی تنها با مطالعه امکان پذیر نیست. تعمیر تخصصی ماینر مهارتی است که با تمرین و تجربه به دست می‌آید. اما توجه به نکاتی که در این مقاله ذکر شد، عیب یابی دستگاه ماینر را برای عموم کاربران تاحدی امکان‌پذیر می‌کند.

هزینه تعمیر ماینر چقدر است؟

این مقوله بستگی به میزان خرابی و نیاز به تعمیر یا تعویض قطعات دارد. شما جهت آگاهی از قیمتها می توانید از طریق شماره تماس: ۰۲۱-۹۱۰۰۶۶۵۲ با مشاورین ما به رایگان در تماس باشید.

برای امتیاز این نوشته کلیلک کنید!
[ کل: 2 - میانگین: 5 ]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *