فهرست عناوین
کسانی که با دستگاههای ماینر کار میکنند و با آن سروکار دارند می دانند که سوختن سوکت امر عادی است. لذا نیاز است که علت سوختن سوکت پاور ماینر مشخص شده و شرایط برای تعویض سوکتها فراهم شود. یک نکته مهم را به یاد داشته باشید که برخی از سوکتهای ماینر وظیفه برق رسانی را به عهده دارند و به واسطه برق و گرمای بالا ذوب میشوند و در نهایت دیده میشود که خسارت به پاور دستگاه نیز وارد شده است و قطعاً خطرناک خواهد بود.
یعنی در صورتی که علت سوختن سوکت پاور ماینر به درستی و در زمان مشخص کشف نشود در نهایت منجر به آتش سوزی میشود و این موضوع خسارتهایی در بر دارد. در ابتدا نیاز است مهمترین علت سوختن سوکت پاور ماینر مشخص شود و سپس روشهای حل این مشکل نیز ارزیابی شود. در صورتی که در روشهای مورد نظر سهل انگاری صورت بگیرد قطعاً اتفاق خوبی رقم نخواهد خورد.
آیا نوسان برق علت سوختن سوکت پاور ماینر است؟
سوالی که از سوی بسیاری از افراد شنیده میشود این است که آیا نوسان برق علت سوختن سوکت پاور ماینر است و باید از محافظ برق و یا سیستم کنترل فاز استفاده شود؟ برای اینکه پاسخ به این سوال دقیق و اصولی مشخص شود نیاز است که به پاور تغذیه دستگاه دقت داشته باشیم و سپس تصمیم نهایی خود را بگیریم. از یاد نبرید که به طور کلی بازه ولتاژ یک دستگاه ماینر معمولی از 176 الی 264 ولت AC است. حال اگر سیستم برق این میزان را پوشش دهد در نهایت دستگاه راه اندازی شده و هیچ مشکلی پیش روی شما نخواهد بود.
اما موضوع این است که بازه ولتاژ لازم برای سوکت پاور ماینر دستگاههای مختلف معمولاً متفاوت است و باید این بازه را از اطلاعات مندرج بر روی بدنه دستگاه مورد ارزیابی قرار داد. در برخی از دستگاهها مانند M3 نیازی به محافظ برق نخواهد بود اما گاهی نیز دستگاه از نظر مدیریت برق ضعیف عمل میکند و در نهایت مشکلات زیادی ایجاد میکند. دقت کنید که نوع دستگاه ماینر شما مشخصکننده این وضعیت است و قطعاً باید همه جوانب بررسی شود. در نهایت یک نکته مهم را از یاد نبرید که نوسان برق نیز میتواند تا حدودی سبب علت سوختن سوکت پاور ماینر شود و مشکلاتی ایجاد کند اما درصد آن زیاد نیست.
در صورت هرگونه نیاز به تعمیر قطعات، تعمیر پاور ماینر و استفاده از تمامی خدمات ماینینگ، با مجموعه ی تخصصی تعمیرات مگاماینر تماس بگیرید و از مشاوره ی رایگان ما بهره مند شوید. همچنین می توانید از گارانتی ۴۰ روزه ما پس از تعمیر نیز استفاده نمایید.
گرما عامل علت سوختن سوکت پاور ماینر است اما چطور؟
در بخش قبل در خصوص وضعیت ولتاژ برق صحبت شد. تا حدودی مشخص شد که وضعیت ولتاژ به چه صورت بوده و چطور میتواند علت سوختن سوکت پاور ماینر محسوب شود. اما سوال اینجاست که اگر وضعیت ولتاژ برق خوب است چرا با مشکل سوختن سوکت پاور روبرو هستیم. گرما یکی دیگر از علت سوختن سوکت پاور ماینر محسوب میشود. به خصوص در هوای گرم تابستان دیده میشود که دستگاههای زیادی از کار افتادهاند و پاور و هشبرد دستگاه خراب شده است. علت سوختن سوکت پاور ماینر در هوای گرم مربوط به سوکتهای 6 پین خواهد بود. اتصالات شل سبب میشود تا مقاومت بیشتری در مدار و جریان صورت بگیرد. شل شدن اتصالات به دلیل گرمایی است که از محل اتصال صورت میگیرد و در نهایت سوکتها ذوب میشوند. دقت کنید که در این صورت جریان مصرفی نیز بیشتر میشود و سیمها ذوب میشوند.
در مورد شل شدن سوکت پاور ماینر 6 پین باید کمی تخصصیتر صحبت کنیم. کسانی که پینهای این سوکت را از نزدیک مشاهده کردهاند میدانند که سیمهای این پاور به سر سیمهای نازکی پرس شدهاند. در واقع به صورت مادگی اجرا شده است. حال فکر کنید که پس از چند بار این سوکتها وصل شده و جدا شوند. در نهایت شامل شل شدن اتصالات میشوند. زمانی که جریان مصرفی دستگاه بالا باشد در نهایت در محل اتصال حرارت ایجاد میشود. دسته سیمهای نازکی به این سوکتها متصل هستند که دارای سر سیم نازکی بوده و به شکل مادگی اجرا میشوند. پس از اینکه چند بار این سوکتها وصل و جدا شوند در نهایت اتصالات شل میشود.
روش محافظت از سوکت ها
یک پیشنهادی که از سوی متخصصین در این زمینه داده میشود این است که تا حد امکان سوکتها جدا نشوند. برای سرویس دستگاه میبایست فقط فنها را باز نمایید. از سوی دیگر نیازی به خارجسازی هشبردها نیست. هشبردها را به همان شکل بادگیری کنید و البته که بادگیری نباید با فشار زیاد صورت بگیرد.
بهتر است سوکتها و سیمهای مرغوبی استفاده شود. در واقع باید از دسته سیمهای با کیفیت نمره یک مرغوب استفاده کنید. سوکتها باید درجه یک باشند تا اثربخشی خوبی داشته باشند. سوکتهای درجه یک در برابر حرارت دوام بالایی دارند. البته یک نکته مهم این است که سوختن سوکتها یکباره رخ نمیدهد. یعنی چند روزی سوکتها و سیمها گرم و داغ شده و در نهایت منجر به سوختگی میشوند. در زمان بازدید از دستگاهها بهتر است به این نکته توجه داشته باشید. در صورت داغ شدن سوکتها پیش از اینکه سوکتها ذوب شوند و به سوکتهای هشبرد اسیب وارد نمایند میبایست سوکتهای مادگی سر دسته سیم تعویض شود. این کار سبب میشود که جلوی خسارت بزرگتر گرفته شود و مشکلی ایجاد نشود.
علت سوختن سوکت پاور ماینر و تعمیر آن
آیا سوکت پاور قابلیت تعمیر دارد؟ دقت کنید که علت سوختن سوکت پاور ماینر معمولاً به واسطه بالا رفتن دما، پیدا نشدن آی پی در زمان اتصال و همینطور خرابی هش ریت صورت میگیرد. مشکلات ماینرها بر اساس شرایط مختلف ارزیابی میشود. میزان خرابی سوکتها در ابتدا باید ارزیابی شود. خرابی سوکتها سبب میشود که ماینر نتواند به درستی کار کند و در نهایت دستگاه نیاز به قطعه جدید دارد. ماینرها وظیفه پردازش اطلاعات سنگین را برعهده دارند.
هشبرد و سوکتها دو بخش مهم در اجرای درست دستگاه ماینر محسوب میشوند. در صورتی که دستگاه در دمای بالا آسیبپذیر باشد ممکن است سوکتها دچار سوختگی شوند. نیاز به اجرای فنهایی با قدرت بالا است. فنهایی که سبب شود هرگز ماینرها داغ نشوند. رطوبت بالا و گرد و غبار و نوسانات برق نیز به نوبه خود مشکلساز خواهد بود. دقت کنید که خرابی سوکتها گاه به سایر اجزای ماینر نفوذ کرده و مشکلات زیادی ایجاد میکند بنابراین بسیار مهم است که سوکتها تعویض شوند.
بدون دیدگاه