عیب یابی پاور ماینر

برای آن که مطلب را بهتر درک کنید و نحوه ی عیب یابی پاور ماینر را درست متوجه شوید، ابتدا به این موضوع که پاور ماینر چیست، می‌پردازیم. در صورت حل نشدن مشکل پاور ماینر تان با مطالعه ی این مقاله، برای تعمیر پاور ماینر ، با دپارتمان تخصصی تعمیرات مگاماینر تماس بگیرید و از خدمات حرفه ای ما همراه با ضمانت ۴۰ روزه، بهره ببرید.

پاور ماینر چیست و چگونه عمل می‌کند؟

در واقع پاور ماینر یا همان منبع تغذیه (PSU) قطعه ای است که برق مورد نیاز ماینر را تامین می‌نماید. عملکرد پاور به این صورت است که جریان ورودی متناوب یا همان AC را به جریان مستقیم خروجی یا DC تبدیل می‌کند.

با توجه به اهمیت این قطعه در صورت نیاز به عیب یابی پاور ماینر با ما در ارتباط باشید و قطعات معیوب ماینر خود را بصورت آنلاین در سایت، ثبت نمایید. همچنین مگاماینر خدمات تعمیر ماینر، تعمیر کنترل برد و تمامی قطعات یک ماینر را ارائه می‌دهد.

این نوع از جریان خروجی، مناسب برای قطعات یک ماینر است. در واقع منبع تغذیه ماینر (پاور)، الکتریسیته را از برق شهری دریافت کرده و آن را تبدیل به جریانی متناسب برای ماینر می‌کند.

عیب یابی پاور ماینر

رایج ترین مشکلات پاور ماینر ها و عیب یابی پاور ماینر:

  1. اتصالی در پاور ماینر
  2. روشن نشدن ماینر که میتواند مربوط به پاور ماینر باشد
  3. ایراد یا خرابی در فن‌های پاور ماینر و سیستم خنک کننده
  4. کاهش و افزایش ناگهانی ولتاژ پاور
  5. خراب شدن و یا سوختن فیوز داخلی پاور ماینر
  6. فرسوده یا خراب شدن سیم‌ پیچ پاور
  7. سوختن قطعات داخلی پاور ماینر و یا فرسوده شدن قطعاتی مانند خازن‌، ترانزیستور، دیود، آی سی، مقاومت و…

همچنین زمانی که با مواردی همچون روشن نشدن ماینر یا ری ‌استارت شدن زیاد و خود به خودی دستگاه مواجه شدید، باید پاور ماینر را تعمیر نمایید.

علت های خرابی پاور ماینر چه هستند؟

از سایر دلایل خرابی پاور ونیاز به عیب یابی پاور ماینر، به تغییر نوسانات برق متاثر از: افزایش یا کاهش ولتاژ و تغییر فرکانس برق ورودی و رعد و برق می‌توان اشاره کرد. اتصالات ناصحیح و غیرمستحکمِ پاور به ماینر، یا عدم استفاده از دسته سیم استاندارد نیز، از دیگر دلایل خرابی ماینرها می‌باشند.

قرار دادن ماینر در باکس های غیر استاندارد، برای کم کردن صدا نیز می‌تواند مانع تهویه مناسب و داغ شدن ماینر شود. ممکن است اشکالی نیز در مدار داخلی پاور ماینر منجر به خرابی پاور شود. همچنین دمای زیاد پاور باعث خرابی زودهنگام این قطعه می‌شود. در نتیجه این موضوع اهمیت دارد که محل قرارگیری و همینطور تجهیزات خنک ‌کننده‌ی مناسب برای انتقال گرمای ماینر را مد نظر داشته باشید.

عیب یابی پاور ماینر

عیب‌ یابی پاور ماینر

عیب یابی پاور ماینر نیازمند تخصص، بررسی رفتار پاور و شناخت قطعات پاور ماینر است. چنانچه می‌خواهید در کمترین زمان ممکن تعمیر تخصصی پاور ماینر را انجام دهید، لازم است ابتدا نقشه مدار را به خوبی آنالیز کنید.

همانگونه که گفته شد، پاور یکی از اصلی‌ترین قطعات یک ماینر و به نوعی قلب ماینر است. و وظیفه‌ی انتقال نیرو به ماینر را برعهده دارد. به دلیل مصرف بالای ماینرها و کارکرد دائمی آنها، سازندگان همواره سعی می‌کنند بهترین پاور ها را برای ماینر طراحی کنند تا در عین بهینه بودن، عمر بالایی نیز داشته باشند. با این وجود پاور نیز مانند دیگر قطعات الکترونیکی گاها دچار مشکلاتی می‌شود. خبر خوب این که در بسیاری از موارد این مشکلات با چند راهکار، قابل حل است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

پاور را چک نمایید

پاور ماینر را به دستگاه دیگری وصل نمایید تا مطمئن شوید مشکل از پاور دستگاه است. به این دلیل که در برخی موارد ممکن است مشکلات مربوط به کنترل برد، به پاور نسبت داده شوند.

A . برای عیب یابی پاور ماینر، پاور را با یک مولتی متر تست نمایید

در ابتدا مطمئن شوید که کابل برق دستگاه به درستی وصل شده است. مولتی متر را در حالت DC قرار دهید و ولتاژ منبع را چک کنید. دو روش متفاوت برای این کار وجود دارد:

  • پروب‌ها را به ترمینال‌های مثبت و منفی متصل کنید.
  • پروب‌های قرمز و مشکی را به سیم‌های زرد و مشکی وصل نمایید.

B .  ولتاژ را چک نمایید

 برای عیب یابی پاور ماینر ، در ابتدا مطمئن شوید دستگاه با ولتاژی کمتر از ولتاژِ آغازی، کار نمی‌کند. ولتاژِ آغاز، به حداقل ولتاژی می‌گویند که پاور ماینر نیاز دارد از پریز برق دریافت کند تا روشن بشود. اگر که ولتاژ ورودی ماینر شما کمتر از ولتاژ شروعِ پاور باشد، پاور کار نمی‌کند و ماینرتان نیز روشن نخواهد شد.

میزان ولتاژ در کشورهای مختلف، متفاوت است. در بیشتر کشورهای دنیا ولتاژ تک ‌فاز مقادیری همچون ۱۱۰، ۲۲۰ یا ۲۴۰ را داراست. برای مثال ولتاژ تک‌ فاز در ایران V۲۲۰ می‌باشد. مطمئن شوید که اندازه ی ولتاژ پریز برق برای پاور ماینر مناسب است. بصورت کلی ماینر شما اگر بیش از ۱۲۰۰ وات نیرو احتیاج دارد، پریز برق تان باید ۲۲۰ ولت باشد. اگر اینطور نیست، از یک برقکار بخواهید سیم‌کشی‌ هایتان را چک نماید.

در نهایت اگر با انجام موارد بالا نتوانستید عیب یابی پاور ماینر خود را انجام دهید، با مرکز تخصصی تعمیرات مگاماینر تماس بگیرید و یا قطعات خود را جهت تعمیر، در سایت ثبت و ارسال نمایید.

برای امتیاز این نوشته کلیلک کنید!
[ کل: 1 - میانگین: 5 ]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *