آموزش تعمیر ماینر S11

در این مقاله به مبحث تعمیر ماینر S11  می پردازیم. این مدل ماینر نیز مانند سایر دستگاه های استخراج رمز ارز ممکن است خراب شود. شما با مطالعه این مقاله می توانید با مشکلات این ماینر آشنا شوید. با ما همراه باشید.

معرفی ماینر S11

قبل از پرداختن به بحث تعمیر ماینر S11 بهتر است با آن آشنایی مختصری پیدا کنیم. این ماینر نرخ هشریتی معادل 5/2 تراهش در ثانیه دارد. سازنده ماینر S11 شرکت بیت مین است. شما با این دستگاه می‌توانید رمز ارزهایی مثل بیت کوین، تراکوین، پیر کوین، ژول کوین و … را استخراج کنید. توان مصرفی این دستگاه 1530 وات است.

در بدنه این ماینر 2 فن خنک کننده وجود دارد. صدای تولید شده هنگام کار این دستگاه حدود 76 دسی بل است. دمایی که ماینر S11 می تواند در آن کار کند بین 5 تا 45 درجه است. رطوبت محیطی تا 95 درصد را این دستگاه تحمل می کند. با توجه به ویژگی های این دستگاه می توان گفت یکی از ماینرهای رده بالا و با کیفیت بازار می باشد. در ادامه با خرابی های احتمالی این دستگاه آشنا می شویم.

تعمیر ماینر S11 قسمت پاور

پاور ماینر S11 دارای بردی از جنس فایبرگلاس است. این پاور در دمای بالا نیز به راحتی کار می کند. به علت راندمان بالای پاور، این ماینر بسیار پر طرفدار است. کیفیت بالا و استفاده از توپولوژی مناسب در این پاور، ماینر S11 را معروف و مطرح نموده است. وظیفه پاور در یک ماینر تبدیل برق ورودی به برق مناسب دستگاه ماینر است. پاور برق را از نوع متناوب به مستقیم تبدیل می کند و برق قطعات داخلی ماینر را تامین می کند. از علل خراب شدن پاور ماینر می توان به رعد و برق، نوسانات برق، افت ولتاژ ناگهانی و … اشاره کرد.

در مورد خرابی پاور و نشانه های آن در زمینه تعمیر ماینر S11 باید به موارد زیر دقت کرد. اگر ماینر به طور کلی روشن نشود یا مثلا فن دستگاه کار نکند، ممکن است پاور خراب شده باشد. هرگونه اتصالی پاور، داغ کردن یا تغییرات ولتاژ در پاور می تواند نشانه خرابی آن باشد. اگر در سیم پیچ ماینر یا قطعاتی مثل آی سی، خازن و … خرابی رخ دهد، احتمال خرابی پاور بالا می رود. هر پاوری دارای یک نقشه می باشد که با استفاده از آن راحت تر می توان پاور را عیب یابی نمود.

تعمیر پاور ماینر S11
تعمیر ماینر S11

عیب یابی ماینر S11

قبل از هرچیزی ابتدا از سلامت قطعاتی مثل هشبرد و کنترل برد مطمئن شوید. کار نکردن قطعه ای مثل فن و گرم شدن دستگاه باعث داغ کردن پاور و خرابی آن می شود. سپس به کمک مولتی متر ولتاژ پاور را اندازه گیری کنید. هر عددی غیر از 12 توسط مولتی متر نمایش داده شود نشانه خرابی پاور است. تمام اتصالات و کابل ها، فیش های متصل به پاور را از نظر سلامت چک کنید.

علت این بررسی ها و چک کردن اطمینان کامل از سلامت سایر قطعات است. زیرا به طور کل پاور قابل تعمیر نیست و حتما باید تعویض شود. زیرا تعمیر این قطعه مقرون به صرفه نیست. هزینه تعمیر یک پاور از هزینه تعویض آن بیشتر است. بنابراین در صورتی که همه قطعات دیگر به جز پاور درست بودند شما باید پاور ماینر خود را تعویض نمایید.

در صورت برطرف نشدن مشکل با استفاده از راه حل های ارائه شده در این مقاله، دستگاه و یا قطعه ی معیوب خود را حضورا و یا به صورت آنلاین جهت تعمیر ماینر خود، برای ما ارسال کنید. همچنین می توانید از گارانتی ۴۰ روزه ما پس از تعمیر نیز بهره مند شوید.

تعمیر ماینر S11 بخش کنترل برد

مغز یک ماینر بخش کنترل برد است. برای تعمیر ماینر S11 به علت نقش مهم کنترل برد باید حتما چک کردن را از این قطعه آغاز کنید. زیرا وظیفه هماهنگی همه قسمت های یک ماینر بر عهده کنترل برد است. اگر این قطعه خراب شود دستگاه قادر به کار نیست. علائم خرابی کنترل برد شامل خاموشی ماینر، درست کار نکردن ماینر، پیدا نکردن فن یا IP، پیدا نکردن هش برد توسط کنترل برد، خاموشی پورت اینترنت و در نهایت نمایش پیغام خطای Fatal error است. البته باید گفت کنترل برد ماینر s11 کیفیت بالایی دارد و با متدهای روز تولید شده است. بنابراین اگر دستکاری نشود و دمای محیط ماینر خوب باشد زود خراب نمی شود. باید به صورت دوره ای این قطعه را تمیز کنید. برای تعمیر این قطعه حتما فرد باید متخصص باشد زیرا تعمیر این قطعه نیاز به تبحر و تجربه دارد.

تعمیر کنترل برد ماینر S11
تعمیر کنترل برد ماینر S11

نشانه های خرابی هشبرد ماینر S11

قدرت هشبرد S11 بسیار زیاد و در حد 21 تراهش است. اگر هشبرد خراب شود باید حتما فردی متخصص آن را تعمیر کند، زیرا ابزارهای تخصصی زیادی لازم است. برای جدا کردن قطعات SMD و چیپ نیاز به هیتر است. برای بررسی سلامت پاور ماینر نیاز به پاور APW8 است. باید مقاومت ها، خازن ها و تراشه ها را حتما لحیم کاری کنید. برای تست هشبرد نیاز به جیگ و مولتی متر است.

جهت نظافت و تمیز کردن ان نیاز به روغن فلاکس است. برای تعویض تراشه ها باید خمیر قلع داشته باشید. برای چسباندن هیت سینک که نوعی خنک کننده است باید از چسب رسانای حرارتی استفاده شود. قبل از اقدام به تعمیر هشبرد اول سلامت قطعات دیگر را چک کنید و بعد از اطمینان هشبرد را به یک تعمیرکار حرفه ای بسپارید.

علائم خرابی هشبرد شامل عدم استخراج رمز ارز توسط ماینر و پایین آمدن نرخ هش ریت است. هر گونه کوچک شدن چیپ نشانه خرابی چیپ های هشبرد است. اگر در قسمت Miner Status علائمی مثل XX یا خط تیره ظاهر شود نشانه خرابی چیپ های هشبرد است.

جمع بندی نهایی

جهت جلوگیری از خراب شدن و نیاز به تعمیر ماینر S11 باید به نکاتی دقت کنید. اولین نکته امکان اتصال ماینر S11 به اینترنت و احتمال ویروسی شدن ان است. ویروسی شدن سبب از دست دادن رمز ارزها می‌شود. پس باید حتما آنتی ویروس قوی استفاده کنید. روی هیچ لینک ناشناسی کلیک نکنید. رمز عبورهای سخت و ترکیبی انتخاب کنید. نرم افزارهای مورد نیاز خود را از سایت های معتبر دانلود کنید.

در نهایت جهت دریافت مشاوره های تخصصی درباره دستگاه ماینر خود می توانید از خدمات مشاوره رایگان مگاماینر استفاده کنید. اگر قطعه ای نیاز به تعمیر داشته باشد متخصصین مجموعه آماده ارائه خدمات می‌باشند. مجموعه مگاماینر انواع قطعات مربوط به دستگاه های استخراج رمز ارز را به شما مشتریان عزیز عرضه نموده است.

برای امتیاز این نوشته کلیلک کنید!
[ کل: 0 - میانگین: 0 ]

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *