فهرست عناوین
ماینرهای در حال فعالیت برای استخراج ارزهای دیجیتال، دارای وضعیتهای مختلفی هستند که هر یک از این وضعیتها نشاندهندهی عملکردهای متفاوتی است. عملکرد هر ماینر با چراغهایی که بر روی دستگاه قرار دارند، نمایش داده میشود. دو چراغ قرمز و سبز رنگ روی ماینر موجود میباشند.
روشن شدن هرکدام از این چراغها معانی متفاوتی دارند و نشان دهندهی وضعیت خاصی هستند. برای روشن شدن چراغ قرمز ماینر یا همان ( Fault) نیز، علتهای مختلفی وجود دارد. در ادامهی مطلب هر کدام از وضعیتهای چراغهای مختلف را مورد بررسی قرار میدهیم. همچنین مهم ترین علت روشن شدن چراغ fault ماینر را خواهیم دانست.
مهم ترین علت روشن شدن چراغ fault ماینر
1) دمای بیشتر از حد استاندارد
2) قطع شدن و عدم وصل شدن به استخر ماینر
3) پایین بودن میزان دور فن یا سوختن فنهای ماینر
4) مشکل در فن پاور ماینر
5) قطع شدن، خراب شدن و یا نیمسوز شدن هشبردها
در ابتدا یک بررسی کلی روی موارد بالا که جزو مهم ترین علت روشن شدن چراغ fault ماینر میباشند، داشته باشیم.
حالت نرمال چراغ های ماینر
زمانی که چراغ قرمز ماینر خاموش باشد و چراغ سبز چشمک زن، نشان دهنده این است که ماینر به شکل نرمال در حال کارکردن است.
بررسی وضعیت چراغ های ماینر و علت روشن شدن چراغ fault ماینر
- چراغ سبز همیشه باید در حالت عادی، چشمک زن باشد. اگر مشاهده کردید که به طور مداوم روشن مانده، به احتمال زیاد اتصال شبکه ماینر قطع شده است. در این صورت باید دستگاه را دوباره راهاندازی کرده و تنظیمات را مجددا انجام دهید. همچنین در ادامه باید IPها را تبدیل نمایید.
- گاهی نیز ممکن است چراغ سبز روشن نشود. در چنین شرایطی باید در ابتدا به سراغ منبغ تغذیه ماینر بروید. دستگاه را به یک منبع تغذیه سالم وصل کنید. اگر از سالم بودن منبع تغذیه اطمینان پیدا کردید، آنرا به کنترل برد متصل نمایید و اتصال تمام کابلها را قطع کنید. چنانچه تمامی موارد بالا را انجام دادهید اما مشکل شما همچنان حل نشده ست باید چک کنید آیا اتصال کوتاه در کنترل برد رخ نداده است؟
- چنانچه چراغ قرمز روشن باشد و بخواهید علت روشن شدن چراغ fault ماینر را بیابید، بدانید مشکلی جدی در سیستم بوجود آمده است. در ابتدا گرمای محیط اطراف را بررسی کنید. اگر دما متناسب بود، احتمال آن که ماینر از شبکه خارج شده باشد بالا است. بنابراین باید دستگاه ماینر را مجددا راه اندازی کرده و تنظیمات DHCP را از نو انجام دهید. اگر چراغ قرمز یا همان چراغ fault ماینر همچنان روشن ماند، باید تمام IPها را به IP استاتیک تبدیل نمایید.
- گاهی نیز هر دو چراغ سبز و قرمز همزمان خاموش میشوند. در این حالت معمولا ایراد از فن میباشد و باید آن را تعمیر نمایید.
در این بخش از یافتن علت روشن شدن چراغ fault ماینر، به بررسی مهمترین علتها و دلایل آنها میپردازیم:
1) دمای بیش از حدِ استاندارد
از بین علت های روشن شدن چراغ قرمز ماینر، افزایش بیش از حد دما، رایج میباشد. که ممکن است مربوط به میزان دمای محیط، یا صحیح کار نکردن فن ها باشد.
عدم استفاده از تهویه ی مناسب در محیط ماینرها نیز میتواند باعث افزایش دمای بیش از حد دستگاه شود. بصورت کلی فراموش نکنید گرما در محیط ماینینگ دشمنی برای کارکرد دستگاه ماینر شماست.
از ضروریاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، در نظر گرفتن راه خروجی برای هوای گرمِ تولید شده توسط ماینرهاست. بنابراین اگر ماینرها در فضایی که تهویه مناسب ندارند، قرار بگیرند، دمای آن محیط به صورت صعودی بیشتر خواهد شد. و چنین گرمایی میتواند به ماینر شما آسیب برساند و عمر دستگاه را کم نماید. در این مواقع حتما به فکر راه خروجی برای هوای گرم تولید شده توسط ماینرها باشید.
2) قطع شدن و عدم وصل شدن ماینر به استخر
از بین سایر علت های روشن شدن چراغ fault ماینر، میتوان به این که دستگاه ماینر به استخر متصل نیست اشاره کرد. چنین اتفاقی میتواند به دلیل اشکال از اینترنت یا ایراد از استخر ماینر باشد. ممکن است استخر مورد نظر شما با IP ایران مشکل داشته باشد. در هر صورت در متصل شدن ماینرتان به استخر ماینینگ مشکلی وجود دارد و باید رفع گردد.
3) پایین بودن میزان دور فن یا سوختن فنهای ماینر یک علت روشن شدن چراغ fault ماینر
این مورد هم یکی از مهمترین علت های روشن شدن چراغ قرمز ماینر میباشد. خودتان میتوانید به صورت تجربی با گوش دادن و یا نزدیک نگه داشتن دستتان به فن ها، کم بودن دور فن را تشخیص بدهید. یا با مراجعه به بخش Interface دستگاه و داشبورد آن (با مراجعه به آی پی هر دستگاه) و بعد قسمت Status (بخش Fans ) میزان دور فن ها را متوجه شوید.
عددی که مشاهده خواهید کرد، عدد RPM یا تعداد دور بر دقیقه است و چنانچه در بازهی ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دور باشد مشکلی نیست. اگر عدد RPM خارج از این بازه بود، به این معنی ست که مشکلی وجود دارد و فن را باید عوض کنید.
جهت دسترسی به محصولات مانند فن ماینر و ثبت ماینر یا قطعات خراب خود، به سایت مگاماینر مراجعه کرده و قطعه معیوب خود را ثبت نمایید.
4) قطع شدن، خراب شدن و یا نیمسوز شدن هشبردها
در سری ماینرهای جدید مانند M21 و M20 مشهود است که چنانچه هشبردهای دستگاه مشکلی داشته باشند، مانند خرابی چیپ ستها، یا غیره، در بخش Status ماینر مشخص میشود. در این شرایط چیپ ستهای سالم با نماد O و چیپ ستهای خراب با علامت X نمایش داده میشوند.
اگر موارد بالا به شما در تعمیر ماینر تان و یافتن علت روشن شدن چراغ fault ماینر کمک نکرد. به دپارتمان تخصصی تعمیرات مگاماینر مراجعه کرده و یا بصورت آنلاین از طریق سایت، تعمیر اصولی و حرفه ای ماینرتان را به ما بسپارید.
بدون دیدگاه